Cropcare®

Proprietatile caracteristice ale familiei de ingrasaminte CROPCARE:

- sunt ingrasaminte fara reziduuri de clor
- continut armonios si ridicat de elemente nutritive
- administrare uniforma in doza unica
- asigura continuitatea nivelului nutritional, inclusiv cu microelementele necesare.

Avantajele utilizarii ingrasamintelor Cropcare:

- Sunt ingrasaminte fara reziduuri de clor, fapt pentru care, in horticultura se pot folosi cu bune rezultate la toate culturile sensibile la excesul de clor

Culturi foarte sensibile la clor: castraveti, pepeni, ceapa, ardei, sfecla rosie, coacaz orsu, cires, capsuni, gerberam crizanteme.

Culturi moderat sensibile la clor: cartofi, tomate, varzoase, salata, mar, visin, prun, piersic, coacaz negru, trandafiri, garoafe.

- Se poate administra uniform datorita granulatiei si a continutului intern uniform. Elementele nutritive sun asimilabile in procent de 90%.

- Granulele de 2-4 mm sunt uniforme, atat ca marime cat si ca compozitie. La o singura aplicare se administreaza 10 tipuri de elemente nutritive vitale plantelor. Practic prin continutul intregii game de microelemente, asigura toate elementele nutritive necesare dezvoltarii plantelor.

Denumire N P2O5 K2O CaO MgO S B Cu Fe Mn Mo Zn
CROPCARE 12-22-8 12 22 8 2 2 6 0,05 0,02 - - - 0,02
CROPCARE 15-5-20 15 5 20 2 2 9 0,15 0,1 0,1 0,5 0,01 0,1
CROPCARE 10-10-20 10 10 20 4 4 11 0,15 0.1 0,1 0.7 0.01 0.1

 

Se recomanda a fi incorporat superficial ca starter inaintea infiintarii culturilor. Se recomanda la toate culturile infiintate prin rasad, in pepiniere si in livezile tinere, precum si in viile si livezile intensive, inainte de inflorit.

Poate fi folosit la fertilizarile de baza, cat si la cele faziale in cadrul culturilor pretentioase la azot. Se recomanda la toate plantele de cultura sensibile la clor.

Se utilizeaza la culturile fortate si in camp, la toate culturile sensibile la clor, mai ales la cele infiintate prin rasad in doze recomandate de asistenta tehnica de specialitate.